Ervaringen van de deelnemers van RECONNECT

Een review die met vijf sterren is beoordeeld.

Naar mijn idee zijn een aantal van de modules essentieel voor ons levensgeluk. Ik kan me niet herinneren dat onderwerpen die we hier behandeld hebben in ons schoolsysteem aanwezig zijn. Deze cursus biedt ze op zo’n manier aan dat je een prachtige reis mag maken door je denken en doen. Je krijgt handvatten om grip te krijgen en je verlangens waar te maken. De afwisseling van theorie, meditaties en opdrachten/vragen zorgen dat informatie blijft hangen, dat je er veel van opsteekt.

De cursus RECONNECT heeft mij gegeven wat de naam al zegt. Meer verbinding met mijzelf. De verschillende modules hebben me enorm veel inzicht gegeven in wat ik belangrijk vind, hoe ik werk en hoe ik die kennis kan gebruiken om dichter bij mijn doelen en verlangens te komen. Al tijdens de cursus kreeg ik meer grip op mijn leven. Dat gaf rust en ruimte om nog bewuster te voelen of wat ik doe met mijn leven mij helpt om meer in verbinding te blijven met mijzelf. Wat ben ik dankbaar dat ik deze cursus heb mogen doen. Het heeft me zoveel gebracht. Dit gun ik elk mens wel!

FRANS

Een review die met vijf sterren is beoordeeld.

Ik ben super blij dat ik heb meegedaan met Reconnect. Het heeft me tools en inspiratie gegeven waardoor ik wezenlijke veranderingen heb kunnen aanbrengen in mijn leven in korte tijd. Echt een aanrader voor iedereen die begint met zijn of haar bewustwordingsproces, maar ook voor mensen die al wat verder zijn die het kunnen gebruiken als een soort apk!

LISETTE

Een review die met vijf sterren is beoordeeld.

In het begin van de cursus zet je een intentie vast, wat je voor jezelf wilt bereiken. Nooit verwacht dat deze zoveel kracht geeft, gedurende de cursus en nadien. Dit heeft mooie inzichten in mezelf gegeven. De cursus is perfect voor degene die zelfstandig willen werken.

KIM

Een review die met vijf sterren is beoordeeld.

Wat een geweldig avontuur was dit zeg!! RECONNECT heeft me dieper laten kijken, voelen en ervaren. Ik onderging een mooi persoonlijk proces waarin IK centraal stond en bij de hand werd genomen om te groeien door middel van leerzame stof die behandeld werden in de videomodules, steeds dieper gaande meditaties (!!!!) en mooie schrijfopdrachten, die ervoor hebben ervoor gezorgd dat alles beter op mijn (onder)bewustzijn in werkt. Ik leer namelijk beter door te doen, dus die activatie was erg fijn.

Deze cursus is een GEWELDIG startsein voor een mooie periode vol ontwikkeling, groei, bewustzijn en connectie, ik zou iedereen deze cursus aanraden als je de ambitie hebt om de beste versie van jezelf te worden!

MARTIN

Deelnemer schrijft dat het fijn was om weer eens bewust stil te staan bij de continue afspelende 'verhaaltjes' in je hoofd en dat iedereen dit vaker zou mogen doen.
Deelnemer schrijft dat ze nooit had verwacht zoveel kracht uit haar intentie te kunnen halen en dat ze nu daadwerkelijk voelt hier ben ik, ik mag gerust meer van mezelf laten horen en zien, en bedankt Esther daarvoor.
Deelnemer schrijft dat ze de meditaties van Esther onwijs fijn vindt, dat de muziek klopt, de stem prettig is en fijn om naar te luisteren en dat Esther haar helemaal meeneemt.
Deelnemer schrijft aan Esther: wat een rijkdom en vermogen heb je om dit zo neer te zetten! Dank dank dank!
Deelnemer schrijft over de acceptatie van zichzelf, het inzicht dat niet alles perfect hoeft, dat ze minder druk op zichzelf zet, dingen beter kan loslaten en veel meer kan genieten.
Deelnemer schrijft dat deze cursus een geweldige stimulans is om het herindelen van zijn leven georganiseerd voort te zetten, en uit zijn dankbaarheid hiervoor.
Deelnemer schrijft dat ze het super interessant vond en het haar veel verhelderende inzichten heeft gegeven, dus dat ze blij is dat ze heeft meegedaan.
Deelnemer schrijft na deze cursus eigenlijk echt te weten wat hij wilt van het leven en dat de gedachte eraan motiveert om hiervoor te gaan staan en zijn dromen te verwezenlijken. Deelnemer bedankt Esther voor alles dat deze cursus hem gegeven heeft.